Eladó ház Keszthely, 26.500.000 Ft, 120 négyzetméter
26.5 mFt
Keszthely,
eladó ház
Méret:
120 négyzetméter
Szobák:
2 + 4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
1502786179t85264
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Keszthely
Cím:
8360 Keszthely, nyugati rész, kedvelt
Alapterület:
120 négyzetméter
Ár:
26.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8693966
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
2 + 4
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
250
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Tisztelt Érdeklődő!
Figyelmébe ajánlom ezt a 3 szintes (tégla, beton falazatú) sorházban található hő-, és hangszigetelt (6cm) lakást, melyben a 6 évvel ezelőtti felújítás során kicseréltek minden cső-, és elektromos áramvezetéket. A padlózat igényes, magas fényű járólapot kapott, melytől az alsó szint kellemes, de egyben elegáns hatást kelt.
Belépve egy szélfogóba érünk, ahonnan egy vendég wc nyílik, valamint tovább haladba balról az újszerű, modern stílusú konyha, mellette a spejz, illetve egy légtérben az étkező és nappali, ahonnan a nagy fedett teraszra jutunk. A nyugati fekvésű nappali terasz felöli fala csupa üvegfelület, így egész évben napfényes teret biztosít számunkra.
Faburkolatú lépcső vezet az emeletre, ahol a 3 hálószobán kívül egy zuhanyzós fürdőszoba található wc-vel, valamint az egész falat beborító beépített szekrény, ahol a mosó-, és szárítógép kapott helyet. A keleti szobához és az egyik nyugati szobához is tartozik egy-egy erkély.
Tovább haladva a lépcsőn a tetőtérbe érünk, ahol egy nagy hálószoba, egy dolgozószoba és egy sarokkádas fürdőszoba wc-vel fogad minket.
Fontos megemlíteni, hogy a fürdőszobákban a berendezés igényes, prémium minőségű porcelánokkal, burkolatokkal van ellátva.
A bejárat előtt saját kocsi beállót alakítottak ki, míg hátul egy 300 m2-es lépcsőzetesen eltolt kert található, melyben díszbokrok, gyümölcsfák és gyümölcsbokrok tarkítják a kilátást. A kert végéből kiskapu nyílik közvetlenül a Festetics fasorra, a nordic walking túraútvonalra.
Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon, s megmutatom Önnek ezt a páratlan ingatlant, ahol a jó ízlés, az igényesség és a letisztult formák kaptak helyet!

HZ417264
Érdeklődés
Mayer József
Az értékesítő:
Mayer József
Duna House Keszthely
+36-30-943-97-62
 
 
 
 
 
 
Küldés